ایده ی داشتن یک خانه هوشمند به قرن ها پیش بر می گردد. به طوریکه می توان گفت بشر از زمانی که پا به این دنیا گذاشته، به فکر یک زندگی راحت بوده. او برای این راحتی تلاش های زیادی انجام داد تا اینکه گوشی هوشمند را اختراع کرد.از آن پس، دنیا در حال تحولات شگرفی است که خودمان هم از شنیدنشان انگشت به دهان می مانیم. فناوری خانه هوشمند یا خانه ی خودکار،راحتی، آسودگی خاطر و بهره وری انرژی را از طریق کنترل لوازم با یک برنامه ی هوشمند در گوشی هوشمند یا سایر دستگاه های قابل اتصال به اینترنتبرای صاحبین مشاغل و یا اهالی خانه به ارمغان می آورد.
به این طریق که داده های مصرف مشتری بین لوازم منزل به اشتراک گذاشته شده و کارها به دلخواه مشتری بصورت خودکار درمی آیند.
وقتی از خانه هوشمند حرف می زنیم منظورمان ابزار یا ربات های کاملا جدید و فوق پیشرفته نیست.(البته اگر شما بخواهید اینطور هم می شود).
گاهی هوشمند کردن خانه فقط به معنی عوض کردن ابزار و لوازم خانه با انواع قابل اتصال به اینترنت یا خودکار آنها است. (مثل کلید ها و لامپ ها، ترموستات ها و سیستم های ایمنی هوشمند)
فکر کنید تازه از سرکار آمده و خود را روی مبل رها کرده اید. تلویزیون روی شبکه ی چهار است و مستندی راجع به زندگی کوآلاها پخش می شود. کنترل تلویزیون چند قدم با شما فاصله دارد؛ اما چه کسی می رود این همه راه را.؟!
تصور کنید با همان گوشی که در دستتان است بتوانید شبکه را عوض کنید. یا وقتی کسی به اتاقتان می آید و چراغ ها را خاموش نکرده می رود؛ شما با چند کلیک در گوشی یا تبلت خود بتوانید لامپ ها را خاموش کنید.
به این می گویند زندگی رویایی.!
اما دوست عزیز ما در قرن ۲۱ هستیم و این موارد دیگر رویا نیستند.
در خانه هوشمند تمامی وسایل هوشمند موجود در آن از طریق اینترنت یا تلفن و پیامک (sms) با یکدیگر در ارتباط و تحت کنترل ساکنین خانه، حتی از راه دور هستند.
با تکنولوژی آشتی کنید و به خانه دعوتش کنید تا با استفاده از آن، هرآنچه که در منزلتان اتفاق می افتد را ببینید و کنترل نمایید.
اولین هدیه ی خانه هوشمند به شما راحتی و کنترل است.
حتی اگر در خانه نباشید به کمک:
می توانید این کار را انجام دهید.
مثلا اگر یک حیوان خانگی مثل سگ دارید و می خواهید از دفتر یا شرکت خود از او مراقبت کنید. می توانید یک دوربین خانگی نصب کنید و هر زمان که مایل بودید سری به سگ پشمالویتان بزنید.
خانه هوشمند به فکر جیب شما هم هست.
دومین خدمت خانه هوشمند به شما، دادن و گرفتن اطلاعات است.
اگر خانه را ترک و فراموش کرده اید که شوفاژها را خاموش کنید؛ با چند کلیک می توانید سیستم گرمایشی و سرمایشی، اجاق گاز و لامپ های اضافی را خاموش و از قبض های نجومی آب، برق و گاز فرار کنید.
از طرفی اگر منزل تان دچار آتش سوزی شود، خانه وضعیت را به شما اعلام کرده و خود را نجات خواهد داد. جل الخالق!
سومین جذابیت خانه هوشمند خودکارسازی است.
اگر وقت نمی کنید که گجت ها و ابزار خانه تان را هر لحظه کنترل کنید؛ می توانید زمانبندی سناریوها و برنامه های روزانه را در اپلیکیشن خانه هوشمند خود انجام دهید تا کارها به صورت خودکار پیش بروند.
به عنوان مثال،
اگر عزیز سالخورده ای در خانه دارید و باید به او یادآوری کنید که داروهایش را در زمانی خاص مصرف نماید.
خانه هوشمند دوست داشتنی، طبق برنامه ی زمانی که به او می دهید با پخش زنگ هشدار و آلارم کمک می کند که از راه دور هم بتوانید از عزیزانتان مراقبت نمایید.
به جای آنکه پدربزرگ ها و مادربزرگ ها را به خانه ی سالمندان ببرید، خانه هوشمند تان تقریبا مانند یک پرستار از آنها مراقبت خواهد کرد.
به خاطر داشته باشید که سالمندان بیشتر به خانه هوشمند نیاز دارند!
با توضیحاتی که در بالا ارائه شد دیگر تعجب آور نیست که بگوییم شما به معنای واقعی کلمه پادشاه یا ملکه ی منزلتان خواهید شد.
وقتی که به خانه بیایید، درب پارکینگ بطور خودکار بازخواهد شد.
چراغ ها و شومینه روشن می شوند و اسپیکر هوشمندتان، آهنگ مورد علاقه ی شما را پخش خواهد کرد؛
و همه و همه با زبان بی زبانی خواهند گفت: بفرمایید قربان!
در واقع، ایده ی قابلیت خودکارسازی این است که گجت ها شما، خانواده و دوستانتان را بشناسند و به صورت خودکار بر حسب آنچه که اتفاق می افتد عمل کنند.
به اینترنت متصل می شوند تا به محتوای اپلیکیشن و برنامه مثل ویدئو و موزیک مورد تقاضا دسترسی پیدا کنند.
علاوه بر قابلیت کنترل از راه دور و برنامه پذیری، سیستم روشنایی هوشمند می تواند تشخیص دهد که اهالی خانه در اتاق دیگری هستند و نور را به میزان لازم تنظیم کند.
بعلاوه، لامپ های هوشمند توانایی آن را دارند تا خود را متناسب با روشنایی روز تنظیم نمایند.
ترموستات هوشمند به صاحب خانه این امکان را می دهد تا از راه دور دمای اتاق را کنترل کند.
این دستگاه ها رفتارهای صاحب خانه را یاد می گیرند. یعنی سرمایی یا گرمایی بودن شما را به خاطر می سپارند و بطور خودکار تنظیمات را تغییر می دهند تا بیشترین راحتی و کارآیی را برای ساکنین فراهم کنند.
ترموستات های هوشمند همچنین می توانند میزان مصرف انرژی را گزارش دهند و به کاربران یادآوری کنند که زمان تعویض فیلترها فرا رسیده است.
با استفاده از قفل های هوشمند و درب بازکن های اتوماتیک می توان درب را باز یا بسته کرد. علاوه بر این با قفل های هوشمند امکان باز و بسته کردن درب از راه دور وجود دارد. به عبارت دیگر می توان گفت هنگامی که شما در خانه حضور ندارید می توانید از راه دور درب را برای افرادی که پشت در مانده اند باز کنید.
این قفل ها مجهز به سنسور تشخیص اثر انگشت و کارت RFID، صفحه کلید تاچ جهت باز کردن از طریق پسورد و کلید مکانیکی می باشد.
بر این اساس شما می توانید هر فردی که وارد می شود را شناسایی کنید. علاوه بر این می توانید به افراد خاصی حق ورود بدهید.
این محصول برای منازل، هتل ها، ویلا ها، ادارات، دیتا سنتر ها و … مناسب می باشد.
با استفاده سنسور درب و پنجره هوشمند می توان از باز یا بسته بودن درها و پنجره ها اطمینان حاصل کرد.
ساکنان خانه زمانی که بیرون از خانه هستند، می توانند با دوربین های امنیتی هوشمند خانه را نظارت کنند.
حسگرهای حرکتی می توانند ساکنان، میهمانان، حیوانات خانگی و دزد را از هم تشخیص داده و کاربر را از رفتارهای مشکوک باخبر سازند.
خوراک دهنده ی حیوانات خانگی که متصل به اینترنت هستند می توانند در مراقبت از آنها به شما کمک کنند.
اگر شما از خانه هوشمند بیرون بروید، شمعدانی ها دق نخواهند کرد!
باغچه هایی که آبیاری و کود دهی هوشمند دارند همیشه سرسبز هستند.
چون قابلیت کنترل و مدیریت آبیاری فضای سبز بر اساس ساعت و برنامه ی زمانبندی در طول هفته را دارند.
بدون آنکه از جایتان تکان بخورید، پرده ها را کنار بزنید، پنجره ها را باز کنید و عشق را به خانه بیاورید.
پنجره ها هم مانند درب های خانه های هوشمند، قابلیت کنترل و مدیریت شدن و همچنین اجرای سناریوی مورد نظر را دارند.
پرده های هوشمند (اعم از افقی یا عمودی) را می توان به اندازه ی دلخواه (از صفر تا صد) باز کرد یا بست.
شما برای پر کردن وان حمام، شیر آب را باز گذاشته و به سراغ کار خود رفته اید. تصور کنید که اگر یادتان برود شیر آب را ببنید چه بلایی سر خانه ی قشنگ شما می آید. در این لحظه سنسور نشت آب هوشمند به کمک شما می آید و خانه ی شما را از یک فاجعه ی بزرگ نجات می هد. با استفاده از این سنسور، قبل این که وان شما پر شود، شیر وان حمام به صورت خودکار بسته خواهد شد.
تا بحال برایتان پیش آمده که به مهمانی یا مسافرت بروید و ناگهان در میانه ی راه یادتان بیاید که شیر گاز را نبسته اید. با اهرم شیر گاز هوشمند می توانید از راه دور شیر گاز را ببندید و به سفرتان با خیال راحت ادامه بدهید.
زمانی که از حریم خصوصی در خانه هوشمند حرف می زنیم، منظورمان اطلاعاتی است که شما درباره ی عادت ها و اتفاقات روزمره ی خانه، همسایه ها، دوستان و یا حیوان خانگی تان به شرکت های فناوری، چه بزرگ و چه کوچک می دهید.
شما در مقابل اطلاعاتی که می دهید:
اینکه یک شرکت با اطلاعات شما چه می کند بستگی به سیاست های آن شرکت دارد.
مثلا ممکن است شرکتی که با آن قرارداد بسته اید، اطلاعات شما را در اختیار نفر سوم (شرکتی سازنده ی اپلیکیشن) قرار دهد. شاید مایل نباشید حجم زیادی از اطلاعاتتان را در اختیار گجت ها قرار دهید.
مثلا می توانید فقط از هوشمندی تلویزیون بهره ببرید و از فکر قفل های هوشمند بیرون بیایید.
بهتر است اطلاعاتتان را با شرکت های کوچک تازه کاری به اشتراک بگذارید که حفظ حریم خصوصی و امنیت کاربر را در اولویت قرار می دهند تا شرکت های بزرگی که ارائه ی خدمات بیشتر را ارجح می دانند.
به قدری ایمن باشد که اطلاعات شما درز نکند و هکرها نتوانند به داخل آن نفوذ کنند.
در غیر اینصورت، آنها سیستم را در دست گرفته، چراغ ها را روشن، دوربین ها را خاموش و قفل ها را باز می کنند و خانه برای سارقین کاملا خلع سلاح می شود.
عملکرد گجت های آن باهم تداخل نداشته باشند
و سیستم بتواند چندین کار را بدون نقص و توامان انجام دهد.
کاربرد آسانی داشته باشد.
بسیاری از افراد وقتی درباره ی شیرین کاری های خانه هوشمند می خوانند و می شنوند، تمایل به داشتن یک قلمرو اینچنینی پیدا می کنند.
اما ترس از کار کردن با اپلیکیشن مانع آن می شود.
ما خانه هوشمند NPS را به شما پیشنهاد میکنیم.
Great information. Lucky me I ran across your blog by accident
(stumbleupon). I’ve saved it for later!
Here is my webpage :: turn off how many likes instagram
Hi dear friend
We are very happy that we could help increase your information.
Our support colleagues are ready to guide and serve you.